Logo Oevers Roode Vaart Zevenbergen

Wonen aan de Oevers van de Roode Vaart

Aan de oevers van de Roode Vaart, aan de zuidwestzijde van Zevenbergen, wordt door gebieds- en projectontwikkelaar AM een kleinschalig en bijzonder plan ontwikkeld: buitendijks wonen direct aan het water!

In verschillende fasen zullen hier zo'n 40 vrijstaande en halfvrijstaande woningen én bouwrijpe kavels voor zelfbouw worden gerealiseerd.

Uniek aan deze kleinschalige ontwikkeling is de combinatie van het wonen aan het water en uitzicht op de het Brabantse landschap in combinatie met het sfeervolle en gemoedelijke Brabantse dorp Zevenbergen.

Voor de eerste fase, is het bestemmingsplan in de zomer van 2013 onherroepelijk geworden! Sindsdien is, samen met de eerste kopers, gewerkt aan realisatie van de eerste vrije kavels ten behoeve van zelfbouw door kopers. Deze kopers hebben hier een eigen droomwoning gerealiseerd: een vrijstaande woning aan het water met vrij uitzicht over het Brabantse landschap!

Realiseert u ook uw droomwoning aan het water?

Een mogelijkheid die op geen andere locatie in Zevenbergen realiseerbaar is. Mocht u ook interesse hebben: Er is nog slechts één kavel beschikbaar in deze fase!
Bekijk hier het aanbod

't Vervolg

Voor de twee kavels ten zuiden van de eerste fase, is momenteel een bestemmingsplan in voorbereiding. Op deze locatie zullen een tweetal grote kavels (totaal ca. 4.200 m²) voor vrijstaande woningen worden gerealiseerd. De verwachting is dat dit in 2016 onherroepelijk zal worden, waarna u ook hier uw eigen droom kunt realiseren.

Fase 2 wacht nog op verdere ontwikkeling. Voor deze fase is nog geen bestemmingsplan in voorbereiding. Dit zal worden opgestart, zodra blijkt dat er voldoende inschrijvingen zijn.

Mocht u interesse hebben laat het ons weten zodat we samen kunnen verkennen of uw wensen realiseerbaar zijn!

Oevers Roode Vaart - ZevenbergenOevers Roode Vaart - ZevenbergenOevers Roode Vaart - ZevenbergenOevers Roode Vaart - Zevenbergen