Zevenbergen

Bent u een echt watermens en houdt u van varen?

Dan zou het toch geweldig zijn om uw boot af te kunnen meren aan een steiger in uw eigen tuin! Als wonen aan het water altijd al een wens van u is geweest, kijk dan eens naar een woning in het nieuwbouw project Oevers Roode Vaart in Zevenbergen. Oevers Roode Vaart biedt ruimte aan 31 moderne, eigentijdse oeverwoningen. Aan de rand van het dorp met een landelijk uitzicht. Aan het riviertjes de Mark heeft u de vrijheid aan en op het water.

Oevers Roode Vaart Zevenbergen “Een kleinschalig en bijzonder plan”

Oevers Roode Vaart Zevenbergen

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Het is zaterdag ochtend als u naar beneden loopt voor een kopje koffie en een croissant. De tuindeur staat open en de tafel is gedekt. U kijkt over de landerijen waar de koeien staan te grazen. Wat een uitzicht! Aan de ontbijttafel lekker de krant lezen en daarna eens gaan bekijken wat er die dag op het programma staat. Eigenlijk staat er helemaal niets op de planning. Nou ja, bijna niets. Maar niets met verplichtingen. Een geluid van een meerkoet.

U kijkt op. Daar ligt aan het einde van de tuin, de boot op het water te dobberen. U kijkt uw vrouw aan.. en zonder een woord te zeggen is de dag gevuld. Straks na het ontbijt heerlijk varen. Zullen we de kinderen bellen? Hmmm... leuk, maar deze keer niet.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Oevers Roode Vaart, een bijzonder plan”

Contactgegevens Oevers Roode Vaart