Bent u een echt watermens en houdt u van varen?

Dan zou het toch geweldig zijn om uw boot af te kunnen meren aan een steiger in uw eigen tuin! Als wonen aan het water altijd al een wens van u is geweest, kijk dan eens naar een woning in het nieuwbouw project Oevers Roode Vaart in Zevenbergen. Oevers Roode Vaart biedt ruimte aan 28 moderne, eigentijdse oeverwoningen aan de rand van het dorp met een landelijk uitzicht. Aan het riviertje de Mark heeft u de vrijheid aan en op het water.

Het is zaterdag ochtend als u naar beneden loopt voor een kopje koffie en een croissant. De tuindeur staat open en de tafel is gedekt. U kijkt over de landerijen waar de koeien staan te grazen. Wat een uitzicht! Aan de ontbijttafel lekker de krant lezen en daarna eens gaan bekijken wat er die dag op het programma staat. Eigenlijk staat er helemaal niets op de planning. Nou ja, bijna niets. Maar niets met verplichtingen.

U hoort het geluid van een meerkoet. U kijkt op, daar ligt aan het einde van de tuin de boot op het water te dobberen. U kijkt uw partner aan.. en zonder een woord te zeggen is de dag gevuld. Straks na het ontbijt heerlijk varen. Zullen we de kinderen bellen? Hmmm... leuk, maar deze keer niet.